sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sadunomaisia tunnustuksia

Sain Sadulta (satu ja tosi) tunnustuksen tunteikkaista tulkinnoista. Jatkan haastetta eteen päin.

Tunnustuksen säännöt ovat seuraavat: Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle ja ilmoita siitä heille - kerro itsestäsi kahdeksan asiaa.

1. Nautin stagella olosta. Silloin, kun tunnen, että minulla on annettavaa, jaettavaa, sanottavaa. Iloitsen tilaisuuksista. Lausumisesta, laulamisesta, opettamisesta/ohjaamisesta jne.

2. Minulla on niin paljon kiitollisuuden aiheita, että melkein hävettää. Vaikka olenkin maksanut monet jo etukäteen. Ja olen kiitollinen siitä, että minut on ohjattu kiitollisuuden tielle. Tähän Hyväntahtoisuuden maailmaan.

3. Olen lakannut näkemästä siivoamisen tarpeet. Siivoan harvoin ja huolimattomasti. Olisin voinut löysätä siinä suhteessa jo aikanaan entisessä elämässä. Jos olisin ymmärtänyt. 

4. Synnyin Toivelinnassa ja olin lapsuuteni senkin päällä, pumpulissa. Omilla jaloillaan seisomaan oppiminen ja enimmän kapasiteettinsa käyttöön ottaminen vaati 48 vuoden valmistautumisen. Ja nykyään sen tilan saavuttamisen seuraukset saavat minut polvilleen melkein joka päivä, joskus monta kertaa päivässä. Että saa kaiken mitä toivoo, ja senkin mitä ei ollut uskaltanut/tajunnut edes toivoa.

5. Pelkään yrittäjäksi ryhtymistä, mutta suljen korvani epäilijöiltä. Kuulen pelkän kannustuksen ja uskon. Menen sitä kohti, mikä eniten pelottaa. Niinkuin gurut neuvovat.

6. Olen laiska ja saamaton vetkuttelija, vaikka jatkuvasti ihmetellään, missä kaikessa olen mukana.

7. Olen tullut hurjasti rakastetuksi kaksi kertaa ja tulen vielä kolmannenkin kerran. Vaikka sitten vanhainkodissa kuten tyttäreni joskus ennusteli.

8. Hurmaannun helposti ja himokkaasti. Ajatuksista, ihmisistä, musiikista, kirjoista, taiteista, sattumuksista, huomio(i)sta... Olen hurmaantumisen kyvystäni kiitollinen ja ylpeä.


Ja tunnustukset:

* Sadulle (http://satujatosi.blogspot.fi) rehellisestä kirjoittamisesta, toisten kunnioittamisesta ja arvostamisesta, innostuksista.

* Minnalle (http://mustatpiparit.blogspot.fi/) huikaisevasta kielestä, voimaisista ajatuksista ja jaetuista oivalluksista.

* Jarille (http://www.16miljoonaa.blogspot.fi/) uusien ovien avaamisista ja runoista.

* Katille (http://katisar.wordpress.com/) tärkeiden asioiden viisaasta ja tarkasta valottamisesta.

* Helille (http://askelunelma.blogspot.fi/) rohkeasta jakamisesta.

* Runotalon Sarille (http://runotalo.blogspot.fi/) läsnäolon ja rauhan ilosanomasta.

* Kanssakirjoittajille (http://harhauttaja.blogspot.fi/) sanojen ja sanomien jakamisista.


Vetäkää kaikin mokomin helmet nenään ja silviistee!!!



1 kommentti:

  1. Hyviä tunnustuksia :) Otan kiitollisena vastaan tunnustuksen, sanasi vahvistavat minulle, että olen tehnyt oikeita asioita. En tohdi luvata jatkanko haastetta eteenpäin, sillä näitä on kertynyt pieneksi ruuhkaksi kun olen niin hidas toteuttamaan näitä. Kiitos - arvostan tätä, ihanaa, että muistit RunoTalon <3

    VastaaPoista